Skip to main content

Det här är vi

Vi är duon bakom TypeO: Magnus Wittbjer, copywriter, djävulens advokat och fixare och Micha van Dinther, creative director, visionär och entusiast. TypeO är ett resultat av våra egna drömmar kombinerade med ett arbetsliv inom kreativa yrken.

Vår resa som inredningshandlare började 2016 med en handfull produkter. Vi valde dem för att de var ovanliga och för att vi gillade dem. Sedan dess har verksamheten vuxit till att vara en online destination för handplockad design och heminredning. Vår grundidé – att tillhandahålla handplockad heminredning av hög kvalitet och som vi själva gillar – är något som alltjämt utgör grundfilosofin i hur vi arbetar.

Vår egen plats

TypeO har sin bas i pyttelilla Hunnestad, strax utanför Ystad, i en stenlada från mitten av 1800-talet. Det är här vi lever, bor och arbetar. Det är här vi finner inspiration, kreativitet och lugn. Det är här vi landar, hämtar andan och har möjlighet att hålla ett lite lägre tempo omgiven av Skånes vackra landskap.

Sommaren 2020 öppnade vi TypeO Loft, ett enrums-B&B som vi haft i tankarna sedan vi flyttade hit. TypeO Loft förmedlar en stor del av vår estetik och ger samtidigt våra gäster möjlighet att få smaka på det lugn vi själva upplever här.

Under åren som gått har TypeO utvecklats till en kommunikation-, content- och designbyrå som hjälper nischföretag inom design- och livsstil att förmedla sitt varumärke och sin story.

TypeO i media

Klicka på omslaget för att kika närmare på artikeln.

Contact

TypeO
Gamla Lundavägen 418
271 91 Ystad
Sweden

Select currency
EUREuro